NIE szám ügyintézés online

(3 vásárlói értékelés)

40,0060,00

A szolgáltatás kifizetése után email-ben felvesszük a kapcsolatot, amint módunkban áll, hogy a szükséges adatokat és dokumentumokat begyűjthessük.

Leírás

A csomag tartalmazza:

 • Szükséges dokumentumok kitöltését és azok e-mailen való el küldését
 • Összeállítjuk a személyes dokumentumok listáját, amit be kell nyújtania a rendőrségen
 • Időpontot foglalunk Önnek a legközelebbi rendőrségen

 

Miután megkapta a kitöltött dokumentumokat semmi más teendője nincsen csak befizetni az illetéket (idegenrendészeti díjat, 9,40 euró) a legközelebb bankban, majd elmenni a megadott időpontra az összeállított dokumentumokkal a rendőrségi időpontra. Spanyol nyelv ismerte nem szükséges az ügyintézéshez, mi mindent összekészítünk Önnek.

Amennyiben szeretné, hogy a kész dokumentumokat e-mail helyett postai úton kapja meg, a megrendelésnél válassza a “dokumentumok kipostazasa” menüt. Ez abban az esetben érdekes, ha nem rendelkezik nyomtatóval vagy nem szeretne “copisteria” -ba ( fénymásoló helyre) menni.

További információk

Lehetőségek

Online ügyintézés, Online ügyintézés + posta megadott címre

NIE szám ügyintézés online termékről 3 értékelés

 1. Molnàr Eszter

  Nagyon meg voltam elègedve Èvàval. Segìtőkèsz, precìz munkàjànak köszönhetően màsfèl hèt alatt megkaptam a NIE szàmomat. Bàrmikor rendelkezèsemre àllt, amikor kèrdès merült fel. Csak ajànlani tudom!

 2. Tuna Fanni Dilara (megerősített tulajdonos)

  Évával tökéletesen meg voltam elégedve. Rendkívül gyorsan megkaptam a NIE számom neki köszönhetően. Bárki aki gyorsan és hatékonyan szeretne NIE számot igényelni, annak csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást!

  • admin

   Köszönöm szépen!

 3. K.Zita (megerősített tulajdonos)

  Èva kedves volt, segítőkèsz, ès gyors, ajánlom a szolgáltatást!

  • admin

   Köszönöm szépen!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.